Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Επείγουσα έκκληση για εισαγωγή 5χρονης στο Ωνάσειο

Ο Γολγοθάς ενός 5χρονου κοριτσιού στην Αθήνα, μια υπόθεση που έχει αναδείξει το ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ συνεχίζεται. Η μικρή μαζί με τη μητέρα της, Βασιλική Κλαδιά, συνεχίζουν να βιώνουν δύσκολες στιγμές.

Το μικρό αγγελούδι που αντιμετωπίζει εκ γενετής καρδιακό πρόβλημα συνεχίζει να ταλαιπωρείται. Σε τόσο μικρή ηλικία και δεν έχει μπορέσει να ζήσει φυσιολογικά σαν κάθε παιδί στην ηλικία της, καθώς το ζήτημα της υγείας όχι μόνο δεν έχει ξεπεραστεί αλλά επιδεινώθηκε. Είναι αναγκαία η εισαγωγή στο Ωνάσειο που μόνο εκεί μπορεί να αντιμετωπιστεί η ιδιαίτερη περίπτωση του κοριτσιού.

Η μητέρα, που μόνη της μεγαλώνει την 5χρονη, αντιμετωπίζει και η ίδια ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που εμφανίστηκε το τελευταίο διάστημα εξαιτίας του μεγάλου βάρους που έχει κληθεί να σηκώσει, κι ενώ επί χρόνια είναι άνεργη.

Τα οικονομικά προβλήματα είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο, αφού επί χρόνια αναζητεί δουλειά (προ μηνών είχε προσληφθεί σε μια εταιρεία, που όμως δεν άντεξε λόγω του οικονομικού κλίματος και έδιωξε προσωπικό), ενώ είχαν βρεθεί στο δρόμο και η τοπική ενορία τους βοήθησε για λίγο καιρό.

Η ανάρτηση του ΒΗΜΑΤΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ είχε βοηθήσει και τώρα η Βασιλική Κλαδιά κάνει μια νέα αγωνιώδη έκκληση ώστε ο κόσμος να σκύψει πάνω τους και να καταφέρουν να κάνουν την εισαγωγή στο Ωνάσειο για τη σειρά των εξετάσεων, που κοστίζουν. Μέσω της ιστοσελίδας λέει συγκεκριμένα: «Το κοριτσάκι μου είναι ό,τι έχω στον κόσμο. Θέλω να το δω να είναι υγιές και να ζήσει φυσιολογικά. Αυτό είναι το χρέος μου ως μάνα και έχω κάνει τα πάντα. Δυστυχώς, οι δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε και συνεχίζουμε να αντιμετωπίζουμε είναι πολλές. Είναι μια κατάσταση πραγματικά οριακή».

Οσοι έχουν τη δυνατότητα και τη διάθεση να βοηθήσουν ακολουθεί ο αριθμός λογαριασμού της ALPHA Bank:

IBAN
GR 100 14034 3034300 21011 49010
Δικαιούχοι: Κλαδιά Βασιλική, Κλαδιά Αβάπτιστο

Στο τηλέφωνο 6948 384869 μπορείτε να επικοινωνείτε με την κ.Κλαδιά.


Γιώργος Νταλιάρης - vimaorthodoxias.gr

Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/perivolipanagias.blogspot.gr